Lupta pentru popularitate: Calitatea Backlinkurilor

SEO este in esenta o lupta pentru popularitate. Cei care se afla pe prima pagina in cautarile de pe Google beneficiaza de o multitudine de recomandari ce provin din diverse surse (intr-un mod sau altul).

Backlinkurile reprezinta astfel de recomandari. Un backlink este un link dintr-un site din afara catre o pagina din site-ul dumneavoastra. Firma de servicii de optimizare seo ( seoagency.ro ) poate crea astfel de backlinkuri pentru site-ul dumneavoastra.

Am putea crede ca toate linkurile sunt bune, dar in realitate nu este chiar asa. Imaginati-va ca primiti niste recomandari din surse foarte dubioase. Ati tine cont de ele? Nu!

Ei bine, nici Google nu tine cont de ele. Prin urmare, este mai bine sa aveti 8-9 recomandari care provin din surse de calitate, decat sa aveti 800-900 de recomandari care sa provina din surse dubioase, nesigure, care nu sunt de incredere.

Probabil ca va ganditi deja care este diferenta intre aceste surse? Cum stiti care sunt bune si care nu sunt bune? E simplu. Verificati-le site-ul si reputatia. Companiile mari cu un numar impresionant de adepti sunt bine vazute de Google. Sursele dubioase sunt in general site-urile de spam si altele asemanatoare.

Orice firma de servicii de optimizare seo va poate spune ca azi social media poate contribui serios la construirea backlinkurilor dumneavoastra. Puteti adauga la acestea: comunicatele de presa, articolele publicate in reviste online de calitate, postarea de mesaje pe forumuri si bloguri, in general scrierea de continut de calitate relevant pentru ceea ce faceti.

In cazul in care colaborati cu alte firme, exista posibilitatea ca acestea sa afiseze pe site-ul lor un link spre site-ul dumneavoastra – iata o alta solutie pentru crearea de Backlinkuri.

Daca exista articole pe care unele companii le-au scris despre dumneavoastra, va recomandam sa insistati ca aceste articole sa contina si un link spre site-ul dumneavoastra (ideal ar fi ca linkurile sa ajunga exact in paginile relevante din site).

optimizare-seo

4 lucruri de care sa va feriti

Agentia de servicii de optimizare seo ieftine va recomanda sa evitati unele lucruri care pot dauna site-ului dumneavoastra:

– prea multe cuvinte cheie (sau folosirea unor cuvinte cheie care nu sunt relevante pentru activitatea dumneavostra). Nu exagerati cu keywords-urile pentru ca Google este istet si stie toate trucurile. Riscati sa fiti penalizat.

– ascunderea cuvintelor cheie

– nu incercati sa-l pacaliti pe Google

– linkuri de proasta calitate

Pentru o vizibilitate mai buna in motoarele de cautare contractati servicii de optimizare seo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *