3 huse Huawei P10 Lite de exceptie de la Ciocotec

Doua dintre cele mai cool modele de smartphone ale momentului, P10 Lite si Galaxy S8, de la Huawei, respectiv Samsung, au aparut cam in acelasi timp in primavara asta. Inca de atunci lumea este innebunita dupa aceste versiuni de telefon inteligent care ne-au deposit cu mult asteptarile. Iar pentru ca ce este scump se tine cu scump, avem nevoie si de huse Huawei P10 Lite sau huse Samsung Galaxy S8. Iar cea mai buna gama vine de la Ciocotec – expertul tau in materie de accesorii de telefon.

galaxy s8

Branduri asiatice de top, huse de la Ciocotec

Chiar daca brandul Huawei este din China, asta nu inseamna ca performanta si calitatea dispozitivelor produse sunt mai putin bune. Iar in ceea ce priveste brandul Samsung din Coreea de Sud, nimeni nu se mai indoieste de inteligenta gadgeturilor create. Prin urmare, daca ai Huawei, iti trebuie huse Huawei P10 Lite. Iar daca ai Samsung, atunci ai musai nevoie de huse Samsung Galaxy S8.

Doar nu vrei ca pretiosul tau telefon pe care ai dat 350 de euro sau chiar mai mult decat atat, 800 de euro, atunci nu ar trebui sa te zgarcesti la achizitionarea de accesorii de telefon rezistente si de calitate superioara. Atunci cand pe prinzi in sfarsit de lucrul asta, dupa ce ti-ai clatit ochii la telefonul mult dorit, intra pe site-ul Ciocotec.com si cauta acolo ce ti se potriveste mai bine. Vei gasi huse Huawei P10 Lite la preturi bune: intre 49 si 70 de lei. O nimica toata avand in vedere cat te-a costat telefonul!

Uite 3 huse Huawei P10 Lite de la Ciocotec cu care vei face senzatie

In categoria de huse Huawei de la Ciocotec vei gasi cele mai bune si moderne accesorii de telefon pentru dispozitivul tau. Asa se face ca ai la dispozitie mai multe metode de sortare a produselor in functie de ce iti doresti, pentru a gasi ce ti se potriveste mai bine. Toate modelele de huse si carcase sunt nou-noute si te asteapta sa le probezi pe smartphone-ul tau.

De exemplu, husa cu blanita Huawei este la 60 de lei si este diponibila in 5 culori diferite. Insa, aparte de culori, designul acesteia este wow.

De asemenea, husa Slim Floral Huawei de la Ciocotec costa 64 de lei si prezinta motive florale si cu pietre pretioase care iti protejeaza telefonul, dar ii ofera si un look de exceptie.

Cat despre husa Full Mirror Huawei, aceasta costa 79 de lei fiind redusa si are reflexii elegante de oglinda. Vine intr-o oferta de 5 culori, toate pretioase si stilate.

Asa ca ce mai astepti? Intra pe site-ul Ciocotec.com si comanda-ti huse Huawei P10 Lite si huse Samsung Galaxy S8 pentru modelul tau preferat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *