Alimente proaspete oriunde

Fiind un pasionat al excursiilor la munte, in fiecare weekend, impreuna cu prietenii, merg intr-un loc nou pentru a aduna cat mai multa experienta. Dar, pe timpul verii aceste calatorii sunt, de obicei, cele mai grele din cauza caldurii. Impedimentul cel mai mare ramane acela de a ne aduce mancarea preferata, deoarece caldura nu va face decat sa altereze alimentele.
Insa, la racomandarea unui prieten, am comandat o lada auto de pe site-ul magazinului online Dwyn care avea scopul de a ne mentine alimentele la o temperatura normala.
Lada frigorifica auto, Sencor SCM 3125 are o capacitate de 24 de litri, este ideala pentru orice drumetie sau vacanta in natura.

Aceasta lada este de culoare gri cu verde iar dimensiunile ei o fac perfecta pentru depozitarea bauturilor si a alimentelor atunci cand avem de-a face cu temperaturi ridicate.
Avand o putere de 47 W, poate sa pastreze la rece chiar si cele mai delicate dintre alimente, precum maioneza sau pestele.
Pentru a fi incarcata, aceasta lada se poate cupla la masina, deoarece are un sistem de 12 V DC. Consumul este unul minim iar pe cei care doresc o sedere indelungata la munte ii sfatuiesc sa achizitioneze o baterie externa de incarcare.
De asemenea, Dwyn ofera o gama variata pentru cei care isi doresc o lada frigorifica, la preturi exceptionale.

O lada frigorifica este ideala pentru turistii care au nevoide de confortul de acasa oriunde s-ar duce in vacanta. Alimentele vor sta mereu reci, fara nici o problema, iar modul de incarcare al lazii este simplu pentru utilizator.
Magazinul Dwyn este cu siguranta printre cele mai bune magazine online pentru achizitonarea electrocasnicelor. Dwyn a castigat increderea clientilor prin profesionalismul de care a dat dovada de-a lungul anilor iar reputatia magazinului este una extraordinar de buna.
Recomand produsele din categoria lazilor frigorifice Sencor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *