Cum aleg un aparat de ras electric ?

OFERĂ NOUA: Caută aici modelul preferat !!!

Fie ca purtati barba sau nu, un lucru este sigur: orice barbat are nevoie in trusa lui de un aparat de ras electric.

Cu atatea aparate de ras electrice pe piata, alegerea nu este intotdeauna atat de usoara.

3 Criterii importante de selectie pentru un aparat de ras electric

1. Pretul. Cu totii suntem de acord ca pretul este cel mai important factor atunci cand vrem sa cumparam un obiect. Lucrul acesta este valabil si pentru aparatele de ras electrice. Pretul este important, insa valoarea reala pe care o obtinem pentru suma respectiva este ceea ce conteaza cu adevarat. Prin urmare, in primul rand va veti raporta la pretul unui aparat de ras electric si imediat dupa aceea va fi nevoie sa luati in considerare cea mai buna valoare (beneficiile) pe care le veti obtine pentru acel pret.

TOP 5 magazine cu reduceri la aparate de ras:

eMAG.ro | flanco.ro | altex.ro | evomag.ro | elefant.ro

2. Marca. Sa recunoastem. De multe ori suntem tentati sa cumparam un produs care este fabricat de un brand cunoscut decat de o companie de care nici nu am auzit. Mai ales atunci cand vorbim despre aparate electrice. Riscul este mai mic. Sigur ca exista si companii mici care ofera aparate de ras electrice de calitate, dar acest lucru tinde sa fe o exceptie si nu o regula. Un brand renumit ofera mai mult suport tehnic (si de vanzare; descrieri mai amanuntite), incredere, disponibilitatea pieselor de schimb in perioada de garantie si post-garantie. Un brand cunoscut cel mai probabil va mai exista inca 2-3 ani dupa ce veti cumpara aparatul de ras electric. In plus, la un moment dat, daca veti dori sa vindeti aparatul va fi mai usor sa-l dati daca acesta este fabricat de o marca renumita.

2. Cu fir sau cu baterie. Fara indoiala ca aparatele de ras electrice fara fir sunt mult mai flexibile, mobile si mai confortabil de utilizat. Acestea pot fi si rezistente la apa, ceea ce inseamna ca sunt mai usor de curatat si intretinut. Tot ce trebuie sa faceti este sa-l tineti sub un jet de apa. Dar exista si dezavantaje. In primul rand aparatele de ras electrice nu sunt la fel de puternice ca cele cu fir. Mai multa putere inseamna ca barba este rasa cu o viteza mai mare, fara a trage parul de pe fata. Un alt dezavantaj al aparatelor de ras fara fir este ca bateria poate ceda inainte sa va terminati de barbierit.

Alti factori de avut in vedere atunci cand cumparati un aparat de ras electric

– Indicator nivel de incarcare
– Numarul de viteze
– Setari complexe in functie de lungimea barbii
– Doriti un aparat de ras electric doar pentru barba?
– Accesorii incluse
– Cum se intretin lamele?
– In cat timp se incarca full bateria unui aparat de ras electric?
– Cat timp dureaza o incarcare completa a bateriei?
– La ce interval de timp va fi nevoie sa va barbieriti din nou?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *