Apartamentele noi si avantajele pe care ti le ofera

In plin avant la ora actuala in tara noastra este piata imobiliara care a cunoscut o expansiune deosebita in ultimii ani. Optiunile de locuinte s-au diversificat atat de mult incat fiecare are posibilitatea de a trai in confort daca stie sa se orienteze corect dupa un imobil. Deoarece construirea de apartamente noi este o preocupare a dezvoltatorilor imobiliari de top in conditiile in care dispun de foarte multe solicitari, se gasesc spatii mai mult sau mai putin cautate pe piata.

Pentru ca este o investitie de amploare, alegerea unui apartament bun necesita o atentie aparte, mai ales ca implica si o responsabilitate financiara de proportii. Trebuie, inainte de toate, cantarite avantajele si dezavantajele pe care le prezinta fiecare optiune, puse in cantar si apoi luata o decizie finala cu privire la cel mai potrivit spatiu care sa devina locuinta.

De ce sunt apartamentele noi o optiune mai avantajoasa pentru brasoveni?

Probabil ca nu sunt atat de greu de intuit motivele pentru care apartamentele din blocurile noi sunt preferate fata de cele din blocurile vechi.Conform celor care isi desfasoara activitatea in domeniu, respectiv care se ocupa cu realizarea si dezvoltarea de proiecte imobiliare, trendul in acest an il constituie achizitionarea de spatii noi, de preferat finisate la cheie de catre constructori. Cele din zonele urbanizate corespunzator sunt cele mai solicitate.

In general sunt interesati de achizitia de apartamente Brasov intr-un ansamblu rezidential nou cuplurile sau familiile tinere, cealalta categorie orientandu-se dupa imobile in blocuri vechi, in cea mai mare parte. Dupa cum este de asteptat de altfel, cei aflati la inceput de drum doresc ca lucrurile in care investesc sa fie noi pentru a le putea utiliza pentru cat mai mult timp, inclusiv masina si electrocasnicele pe care le cumpara – cu atat mai mult apartamentele.

Este intr-un fel mai convenabil un apartament nou, cu vecini tineri, aceasta categorie ocupand in general  complexele rezidentiale ridicate de dezvoltatori cunoscuti ca Maurer. Iata de ce avantaje mai vin insotite apartamentele noi:

La un calcul rapid, pretul locuintelor mai noi, atat cel de achizitie, cat si de intretinere, sunt cu mult mai avantajoase, iar nivelul de confort oferit asemenea.

De asemenea, faptul ca nu au mai fost locuite este intr-o oarecare masura reconfortant. Noii proprietari se pot bucura de spatiul respectiv ca fiind caminul pe care si l-au dorit doar pentru ei. De altfel, odata cu achizitia dezvoltatorii ofera si garantie pentru imobilele vandute,  deci inca un atu.

Pe langa aspectul interiorului, la fel de important este si  cel exterior, care contribuie la randul sau la imbunatatirea calitatii vietii. Aspectuoase si cochete, ansamblurile rezidentiale dezoltate sub umbrela Maurer Imobiliare, parte a proiectelor Avantgarden3 si Maurer Residence, asigura locuitorilor siguranta si confortul dupa care oricine tanjeste.

De altfel, acestea dispun de compartimentare adaptata nevoilor specifice in societatea curenta, ceea ce este cu atat mai convenabil. Poate fi considerat un criteriu decisiv in alegerea locului perfect pentru a locui.

Dotarile pe care le includ aceste spatii sunt de asemenea atragatoare, intrucat apartamentele noi vin insotite si de un loc de parcare pentru proprietari, dar si de accesibilitate, fiind in general amplasate in apropierea orasului, in cartiere respectabile.

Sunt aceste avantaje ale apartamentelor noi suficiente pentru a opta pentru aceasta varianta in locul spatiilor vechi? Analizeaza indeaproape situatia si fa alegerea pe care o consideri cea mai potrivita nevoilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *