Ascar ne scapa de mirosul statut de tutun si de manele date la maximum

Imi amintesc cosmarul de anul trecut, cand m-am intors dintr-o calatorie in Africa de Sus, iar zborul durase 15 ore. Abia am asteptat sa aterizam, sa chemam un taxi si sa ajungem acasa cu bagajele si copiii obositi, sa deschidem usa si sa ne asezam imbracati in paturi. Nu mai eram in stare sa ne luam pijamalele sau sa facem un dus de parca am fi venit de pe front.

Dar pana atunci mai era. 15 minute am asteptat taxiul si cand ni s-au deschis usile ne-a izbit un miros de tutun statut si transpiratie. Muzica era data la maximum.

Nu am fi dorit sa ducem copiii in urletele manelistului care “isi impusca toti dusmanii si era cel mai smecher dintre toti”, asa ca am rugat soferul sa dea muzica mai incet.

-Vreti sa adorm la volan? Muzica ma tine treaz. Daca  nu va place ceea ce ascult eu, puteti chema pe altcineva.

Am tacut. La coborare ne durea capul, mai mai sa plesneasca.

-Data viitoare, cand mai plecam in excursii exotice inchiriem dinainte o masina Skoda Fabia de la Ascar.ro https://www.ascar.ro/ le-am promis copiilor care tuseau din cauza alergiei la mirosurile din masina si inca simteau in urechi muzica data la maximum!

Fiindca am fost nevoiti sa deschidem un geam in spate, copiii au racit ingrozitor, iar tratamentul pentru amandoi ne-a costat cat am fi inchiriat o masina noua, curata si cu toate taxele platite de la Ascar.ro.

O Skoda Fabia daca luam, nu am fi trecut prin acesta experienta traumatizanta, mai ales ca pretul cursei a fost triplu fata de pretul corect, in ciuda conditiilor execrabile.

Fiindca anul viitor este trecuta pe lista Australia, ne-am documentat  sa stim ce avem de facut sa avem o masina la dispozitie la intoarcere, pe care sa o mai pastram trei-patru zile, sa megem si la bunici cu daruri si sa petrecem cel putin o saptamana de vacant la ei.

Daca la conditiile de inchiriere scrie ca rezervarea minima trebuie sa includa 3 zile, noi vom solicita 7 si toata lumea va fi multumita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *