Blefarosplastie pentru renumita cantareata

Toata lumea asteapta ca vedetele sa fie mereu frumoase, rabdatoare, cu zambetul pe buze, la inaltime. Oamenii nu pot fi empatici cand este vorba de aspectul cantaretelor de renume, de vocea si de prestanta lor! X, cantareata de renume nu stie cand au trecut 40 de ani din viata. I-a pus pe toti in slujba muzicii, copilaria si-a petrecut-o cu lectii de canto, de chitara, de dans si de pian. Cand se juca, se juca de-a concursurile nationale. Lua un obiect care imita microfonul in mana si se producea artistic.
Pe scena a urcat din adolescenta, apoi s-a intrebat daca nu cumva s-a cununat cu publicul si scena, nu s-a nascut pe scena si nu avea sa moara acolo? Pana la 30 de ani putea sa piarda noptile fara grija. Venea dimineata de la nunti, dormea cateva ore, ochii i se luminau, tenul crud nu se resimtea in niciun fel.
Abia dupa 35 au inceput sa apara problemele. Noptile nedormite, orele petrecute calatorind dintr-un loc in altul, stresul, fumul de tigara, dar si anii au inceput sa i se intipareasca pe chip.
Cearcanele se invatase ea sa le acopere cu crema si fond de ten, dar cand au inceput sa i se lase pleoapele, iar ochii au devenit minusculi, s-a simtit invinsa si s-a temut in acel moment sa nu cada prada depresiei.

Blefaroplastie la clinica doctorului Renert, a sfatuit-o o buna colega de scena si prietena. Si eu am trecut prin asta, iar el mi-a luat semnele vietii dezordonate de artist ca-n vis.
-Stii ca am nenumarate contracte si nu pot sta o luna sa-mi revin dupa interventie. De fapt viata mea este pe scena, in mijlocul publicului si in centru atentiei, a spus ea. Nu pot sta mai mult de 10 zile fara sa cant. As muri sa-mi pierd vocea.

Atunci i s-a explicat cu rabdare ca nu trebuie sa-si intrerupa activitatea asa de mult, ca 10 zile ajung sa se refaca si sa-i dispara semnele. Sigur ca o privea pe colega ei. Avea 50 de ani si arata perfect, de parca timpul si nesomnul nu ar fi atins-o! Cu siguranta ca doctorul Renert este un magician, daca i-a redat infatisarea unei adolescente, dar o fi el de buna credinta? Ea este o femeie cu bani, dar intreaga familie depinde de sursa ei de venit. Va profita el de statutul ei de vedeta?
A intrat pe site sa inspecteze si a citit tarifele afiate la vedere. I s-au parut mai mult decat rezonabile. Cel mai mult au convins-o evaluarile vedetelor, cuvintele frumoase scrise acolo de Teo Trandafir care apreciaza faptul ce esteticianul isi trateaza toti pacientii cu prietenie si empatie.

Asadar ea nu va fi un simplu caz, un numar dintr-un sir lung de pacienti sau o sursa de castig, ci vor deveni parteneri de cursa lunga.
Peste o luna era de nerecunoscut. O opreau fanii pe strada si o felicitau pentru felul absolut fascinant in care arata. Parca descoperise elixirul tineretii, fiindca daca tot s-a dus la clinica si-a corectat si pometii si cearcanele. Oamenii o privesc cu alti ochi si ea nu le intelege lipsa partiala de recunostinta. De ce judeci un om dupa cearcane, pungi de sub ochi si pleoape lasate, cad el le-a facut sa te distreze pe tine?
Apoi, intimp ce iesea pe scena, si-a raspuns singura:”Simplu. Pentru ca doctorul Renert poate corecta totul, absolut totul.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *