Case mamaia nord – oportunitate pe care nu trebuie sa o ratati?

Acest articol va invita sa priviti mai amanuntit asupra argumentelor pro in ceea ce priveste achizitionarea unei case mamaia nord – o casa de vacanta pe malul marii, cu acces pe plaja.

Azi nu mai este un lucru neobisnuit pentru o familie sau un cuplu sa mearga vara la mare pentru cel putin o saptamana. De aceea, tot mai multe persoane inteleg ca ar putea foarte bine sa investeasca intr-o casa la malul marii, o locuinta unde pot merge oricand doresc, fara grija de a plati chirie, de a gasi un hotel care sa se ridice la standardele pe care le au sau de a gasi cazare in statiunea preferata in perioada in care isi doresc acest lucru – pentru ca de multe ori cele mai bune locuri de cazare sunt ocupate in perioadele de varf din sezonul estival. Si uite asa oamenii sunt tentati sa-si cumpere un apartament sau o casa la mare. Si e usor sa intelegel acest lucru. E minunat sa stii ca ai un loc al tau unde poti sa fugi si sa te retragi de rutina zilnica si agitatia orasului. Iar Mamaia Nord promite o astfel de liniste pentru doritori.

mamaia nord

Inca de la prima vedere poate parea extrem de atractiv sa cumperi o casa mamaia nord, sa primesti venituri din inchiriere dupa aceea si sa-ti petreci vacante de vis in propria locuinta de la mare oricand doresti in timpul anului. Cu siguranta incercati sa luati in considerare argumentele pro si contra de a cumpara o casa mamaia nord, motiv pentru care vom trece in revista cateva dintre acestea.

Achizitionarea unei case mamaia nord este o investitie ideala daca si numai daca acest lucru se potriveste perfect cu situatia financiara pe care o aveti si cu obiectivele dumneavoastra pe termen lung.

Argumente pro pentru a achizitiona case mamaia nord

In primul rand trebuie sa constientizati ca o astfel de casa de vacanta va fi exact acest lucru: o casa departe de casa dumneavoastra. Asta inseamna ca veti putea merge in vacanta. Din fericire daca de la Bucuresti la Mamaia se ajunge foarte usor. Puteti merge acolo intr-o excursie la sfarsit de saptamana sau pentru a petrece 7-10 zile. Totul depinde de dumneavoastra.

Un alt avantaj este profitul potential pe care l-ati putea avea daca ati reusi sa inchiriati case mamaia nord atunci cand nu sunteti acolo. Chiar daca sa spunem nu veti reusi sa faceti profituri uriase din inchirierea unei case mamaia nord, cel putin cu aceasta suma veti pute aplati o parte din lucruri, cum ar fi asigurarea sau cheltuielile de intretinere a casei de vacanta – pe care in caz contrar ar trebui sa le platiti din buzunarul propriu. Apoi, casa mamaia nord ar putea avea o valoare mai mare peste un timp, lucru care va creste automat valoarea neta a investitiei.

Daca ne gandim pe termen lung, achizitionand case mamaia nord si avand o resedinta de vacanta intr-o locatie foarte buna, cu acces la toate facilitatile pe care vi le-ati putea dori, ati putea lua in considerare posibilitatea de a va retrage aici atunci dupa pensionare. Ca sa nu mai spunem ca avand la dispozitie case mamaia nord, copiii dumneavoastra ar putea incerca la un moment dat cand varsta le va permite sa locuiasca pe cont propriu (si chiar sa vada cum este sa plateasca o chirie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *