Ce trebuie sa stim despre prosoape?

Daca pe lista de cumparaturi ai trecut de curand si prosoape , este necesar sa mergi la cumparaturi cu temele invatate de acasa pentru a nu avea surprize neplacute mai tarziu.

In articolul acesta vom vorbi despre calitatile pe care trebuie sa le aiba un astfel de produs pentru a fi considerat un prosop de calitate.

Recomandat este sa nu alegem prosoapele in functie de cat de moi si de catifelate ni se par la atingere, deoarece producatorii folosesc diverse balsamuri speciale in procesul de confectionare al lor, iar acestea dupa cateva spalari vor deveni aspre indiferent de cat de mult balsam vom folosi noi la spalare.

Cel mai bine este sa ne uitam pe eticheta lor, sa vedem din ce sunt confectionate, iar la fel ca si in cazul unei lenjerii de pat intotdeauna sa mergem pe materiale precum bumbacul.

Fibrele din bumbac absorb apa in mod natural, puterea lor de absorbtie fiind aproximativ 25% din greutatea unui prosop.

Ca sa fim siguri de puterea acestuia de absorbtie trebuie sa privim tesatura si buclele acestuia, cu cat acestea sunt mai dense cu atat prosopul va fi mai bun absorbant.

In schimb daca prin bucle se poate vedea cu usurinta baza acesteia, inseamna ca este de proasta calitate.

Daca vreti sa alegeti prosoape de care sa va bucurati mult timp, iar acestea sa fie in continuare moi si catifelate la atingere este necesar ca pe eticheta lor sa puteti observa ca sunt din bumbac 100% pieptanat.

Totodata este de preferat nu doar sa atingeti prosopul ci sa ii simtiti si greutate, deoarece un prosop de calitate va fi intotdeauna mai greu.

Noi va recomandam printre cele mai bune produse din aceasta categorie, sa alegeti prosoape din bumbac egiptean, sau prosoape bambus care isi vor mentine calitatile si dupa foarte multe spalari si utilizari in timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *