Ceas barbatesc Trussardi T-genus R2473613001

Noua colectie a brandului Trussardi este intitulata     T-genus si are in componenta sa un nou model de ceas barbatesc. Va prezentamm noul si inovativul model de ceas barbatesc Trussardi T-genus R2473613001.

Noua colectie de ceasuri barbatesti apartine mixului de stiluri fashion si sport, companie ce a avut inaugurarea in anul 1910.

Noul ceas Trussardi T-genus R2473613001 este produs de o marca de ceasuri renumita international calitative pe care le expune pe piata.

Ceasurile lansate de acest brand sunt vandute pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama  , produse ce apartin mixului de stiluri fashion si sport.

Forma carcasei ceasului Trussardi T-genus R2473613001 este rotunda, cadranul ceasului este constituit din materialul otel inoxidabil, iar display-ul ceasului este unul analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral, insa cristalul mineral este catalogat de catre specialisti drept fiind un cristal mediocru spre bun.

Limbile de ceasornic si indicatorii acestui ceas sunt de culoare de aurie, cadranul ceasului este de culoare neagra, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 40 mm, capacul ceasului este insurubat iar odata cu achizitionarea acestui ceas vei primi garantie doi ani.

Mecanismul ceasului este Quartz – Elvetian, carcasa ceasului este compusa din otel inoxidabil, este dotat cu o rezistenta atmosferica de 5 ATM.

Ceasul barbatesc Trussardi T-genus R2473613001 este un ceas ce are incorporata o rezistenta atmosferica de 5 atm, iar asta inseamna ca acest ceas suporta utilizarea sa in cadrul inotului, bailor sau a dusurilor.

Achizitionarea unui ceas quartz – Elvetian este decizia cea mai corecta, de departe, datorita beneficiilor pe care acest tip de mecanism le ofera.

Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta acei barbati care isi doresc sa achizitioneze un ceas casual, sport, un accesoriu ideal pentru persoanele pasionate ale sportului.

Bratara ceasului Trussardi T-genus R2473613001este compusa din materialul otel inoxidabil, cureaua acestui ceas imbina foarte bine un compleu de sapte lanturi lipite intre ele, bratara are culoarea neagra, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame tip fluture, iar ceasul mai are ca si dotari suplimentare, un afisaj data, cronograf, afisaj ora, afisaj minute si afisaj secunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *