Ceasul de mana, simbol al masculinitatii

Atat reprezentantele sexului frumos cat si barbatii folosesc articole vestimentare sau accesorii care simbolizeaza feminitatea respectiv masculinitatea. Ceasul de mana este unul dintre obiectele cele mai importante pentru un barbat pentru ca acest obiect simbolizeaza masculinitatea. Acesta este si motivul principal pentru care barbatii apreciaza ceasurile de mana. Dar, ceasul de mana nu este purtat doar de catre barbati ci si de catre reprezentantele sexului frumos. De ce poarta femeile ceasuri de mana din moment ce acestea simbolizeaza masculinitate? Pentru ca ceasul de mana nu este un accesoriu destinat exclusiv barbatilor ceea ce inseamna ca ceasul de mana nu exprima doar masculinitate ci mult mai multe detalii despre persoana ce il poarta. Faptul ca din ce in ce mai multe femei aleg sa isi completeze tinuta vestimentara prin purtarea unui ceas de mana a condus la aparitia unei varietati foarte mari de ceasuri dama, lucru care cu siguranta este pe placul reprezentantelor sexului frumos pentru ca au posibilitatea de a alege doar modelul de ceas de mana care le satisface nevoile.

Avand in vedere ca in momentul de fata pe piata ceasurilor de mana se gasesc atat ceasuri de mana pentru barbati cat si ceasuri de mana pentru reprezentantele sexului frumos, alegerea tipului de ceas de mana este una dintre cele mai importante conditii de care trebuie sa tinem cont in momentul in care achizitionam un ceas de mana. Cu toate ca pe piata de profil exista atat ceasuri de mana pentru femei cat si ceasuri de mana pentru barbati, sunt si reprezentante ale sexului frumos care prefera sa achizitioneaza ceasuri barbatesti tocmai datorita faptului ca acestea transmit masculinitate.

In concluzie, ceasul de mana este unul dintre cele mai purtate accesorii indiferent de motivul ce sta in spatele acestei decizii. Ceasmania.ro este unul dintre magazinele online care din punctul meu de vedere comercializeaza la cel mai bun raport pret calitate o gama variata de modele de ceasuri de mana motiv pentru care recomand acest site in cazul in care esti in cautarea unui ceas de mana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *