Cum aleg o tableta ?

Lumea tabletelor nu a fost niciodata atat de diversificata. Exista o multime de optiuni in ceea ce priveste sistemele de operare: Android, iOs sau Windows 8.1, design-uri diferite, specificatii multiple.

Cum veti utiliza tableta?

1. Business/ Productivitate: In acest caz ar trebui sa investiti intr-o tableta full size de 8.9 inch sau chiar mai mare, eventual cu tastatura externa. Tabletele cu Windows 8.1, cum ar fi Microsoft Surface Pro 3 vin deja cu Microsoft Office preinstalat. Alta optiune buna ar fi iPad Air 2 de la Apple cu aplicatii iWork. De asemenea, Galaxy Note Pro 12.2 inch de la Samsung vine cu pen si multitasking imbunatatit.

TOP 5 magazine cu reduceri la tablete:

eMAG.ro | flanco.ro | altex.ro | evomag.ro | elefant.ro

2. Pentru jocuri: In acest caz pe primele pozitii in lista de optiuni ar trebui sa existe tableta iPad de la Apple, pentru ca aceasta ofera o gama bogata de jocuri interesante. Cu toate acestea, exista si alte tablete care pot fi utilizate pentru jocuri caci vin echipate cu aplicatii si jocuri noi.

3. Copii si familie. Prima preocupare in acest caz ar fi protejarea celor mici de a fi expusi unui continut inadecvat, motiv pentru care cel mai probabil veti fi interesat de optiuni parentale avansate prin care sa puteti gesiona mai bine modul in care copiii utilizeaza tableta.

4. Aplicatii media. Pentru filme, emisiuni, pentru citire carti online nu este necesar sa vizati cele mai performante configuratii.

REDUCERI colosale pentru categoria de tablete! Consulta OFERTELE !!!
Ce marime a displayului preferati?

Daca doriti un dispozitiv foarte usor care sa incapa rapid in buzunar sau intr-o geanta, puteti avea in vedere tabletele de 7 inch, care au o greutate foarte mica si care pot fi tinute usor in mana. Cu toate acestea, avand ecranul atat de mic nu va asteptati la experiente extrem de captivante.

Urmeaza apoi tabletele de 8 inch care sunt un pic mai mari si nu atat de usor de tinut in mana. Chiar daca nu sunt atat de usoare, si ele sunt portabile. Acestea pot fi utilizate pentru aplicatii diverse, jocuri si filme. Tabletele mini iPad se afla in aceasta categorie.

In ceea ce priveste tabletele cu ecran de 10 inch acestea sunt mai versatile si mai placute atunci cand vine vorba despre navigare web si editare. Reprezinta o alegere perfecta daca gandim in termeni de eficienta. E adevarat ca nu sunt atat de portabile ca tabletele de 7 inch, insa se potrivesc usor intr-un rucsac sau intr-o mapa.

In ceea ce priveste sistemul de operare cu care vin instalate, acestea pot fi iOS (iPad mini), Android care este usor de personalizat sau Windows 8.1, sistemul propus de Microsoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *