Cum sa aleg un service de laptop bun?

Lucruri de stiut inainte sa va adresati unui service laptop

Imediat ce ati constatat ca vi s-a stricat laptopul cel mai probabil veti cauta o modalitate de a-l repara cat mai curand, mai ales daca aveti date importante pe el. Din acest moment puteti afla ca exista pe piata o multitudine de firme si chiar persoane fizice care se ocupa de service laptop.

Inainte de a va hotari la care sa apelati este important sa aveti in vedere cateva lucruri esentiale. In acest sens am intocmit o lista cu cele mai relevante aspecte legate de alegerea unui service bun.

Close-up of stethoscope on laptop keyboard
Close-up of stethoscope on laptop keyboard

1. Alegeti un service care acorda garantie. Este printre primele lucruri pe care ar trebuie sa le verificati. Cu siguranta nu vreti sa riscati sa platiti pentru o reparatie , iar dupa aceeea sa aveti din nou probleme cu laptopul, la doar cateva zile. Pentru a evita astfel de situatii neplacute cel mai bine este sa cautati un service laptop care sa ofere garantie pentru reparatie. La onlaptop.ro orice reparatie beneficiaza de garantie. Cand auziti acest lucru inevitabil veti avea mai multa incredere in acea entitate.

2. Persoana fizica sau firma de service laptop? Poata parea oarecum ciudata aceasta intrebare, insa trebuie sa stiti ca exista si multe persoane fizice care fac service. In acest caz exista mai multe dezavantaje. Nu veti primi garantie (cel putin scrisa), nu veti sti unde sa o gasiti pe acea persoana in viitor daca veti mai avea probleme (pentru ca nu are un sediu). In schimb o firma de service laptop ca onlaptop.ro are un sediu stabil, pune la dizpozitia clientilor mai multe numere de telefon pentru consultanta si comanda. Este clar mai sigur si mai eficient sa apelati la un service profesionist decat la o persoana oarecare ce se ocupa de reparatii.

3. Acoperire. Este de inteles ca va doriti un service la indemana, aproape, unde ati putea merge chiar dumneavoastra sa duceti echipamentul. Onlaptop.ro este o firma care are acoperire in toate sectoarele din Bucuresti si chiar in zonele de langa Bucuresti. Avantajul este ca puteti preda echipamentul defect unui reprezentant al firmei de service laptop, iar dupa ce acesta va fi reparat il veti primi din nou acasa. In acest fel veti castiga timp. Nu trebuie sa va deplasati dumneavoastra la sediu si nici sa asteptati acolo clientii care sunt inaintea dumneavoastra. Iar cel mai interesant lucru este ca pentru zonele din Bucuresti preluarea se face in mod gratuit. Nu platiti in plus. Ceea ce veti achita este doar costul reparatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *