Cum aleg corect o drona ?

O drona este un vehicul aerian ce se poate controla printr-o telecomanda sau cu un smartphone, iar in zilele noastre aceasta se poate folosi pentru fotografii, filmari, distractie si chiar in razboi daca vorbim despre un model mai performant si mai sofisticat.

Si romanii pot cumpara drone, iar datorita preturilor accesibile acestea au inceput sa fie din ce in ce mai cautate.

Multe persoane isi doresc o drona in ziua de azi. Dar, inainte de a achizitiona una, iata cateva lucruri de care ar trebui sa tineti cont.

TOP 4 magazine cu reduceri la drone:

eMAG.ro | flanco.ro | altex.ro | evomag.ro 

Exista doua tipuri de drone:
1. cele de jucarie
2. cele profesionale, care pot fi utilizate pentru filmari si fotografii din aer.

Fiecare tip se poate imparti in 3:
a) drone gata de zbor
b) drone aproape gata de zbor
c) drone ce se configureaza in functie ce nevoi si dorinte, din piese care exista deja pe piata sau care se realizeaza individual.

NOU: Reduceri la zeci de DRONE pe site-ul emag.ro

Preturile de achizitie pentru drone
La emag.ro veti gasi drone incepand de la cele mai ieftine (aproape 200 lei) pana la cele profesionale si performante, care pot ajunge la preturi peste 15 000 lei. Cele mai multe si mai solicitate sunt disponibile totusi in partea de jos, adica intre 200 si 1000 lei. Inainte de a cumpara o drona stabiliti un buget si vedeti ce modele se incadreaza in aceasta marja de pret.

Branduri de drone
Parrot si Walkera sunt cei mai activi producatori de drone de pe piata, pentru ca acestia ofera cele mai multe variante. Urmeaza apoi JJRC, XTIM Bionicworld si multi altii.

Rezolutia senzorului si cea video
Este un factor important de care ar trebui sa tineti cont. Aceasta poate fi mai mica de 2-5 MP pe modelele mai ieftine si poate ajunge la 12-14 MP pentru modelele mai performante.

Rezolutia video poate fi 4K, Full HD, HD sau VGA. Cele cu 4K si Full HD sunt mai scumpe.

Alti factori de care sa tineti cont:

– accesorii- unele drone vin echipate cu GPS
– design – exista o varietate impresionanta de culori si forme pentru drone; alegerea tine de buget si de preferintele subiective
– sistemul de operare compatibil – dronele pot avea preinstalat Android (preferat de multi specialisti), iOS sau Windows (mai putin)
– conectori disponibili – cand vine vorba de conectivitate, dronele pot fi prevazute cu Wi-fi si Bluetooth. Foarte putine din ele pot avea USB incorporat, dar acesta nu este un factor atat de important la care trebuie sa va uitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *