Fusei in Craiova la o nunta

Romania nu ar mai fi Romania daca nu ar exista Craiova. Ce-i drept, multi urasc Craiova dar si mai multi iubesc acest oras. Un lucru este cert. Oltenilor le place sa chefuiasca, mai ales daca este si zaibar din acela bun pe masa si un gratarel prin apropiere. Eu locuiesc in Bucuresti si a trebuit sa ma duc la nunta prietenului meu din Craiova. Cum prietenii isi onoreaza promisiunile, am confirmat prezenta. Dar cum olteanul este “smecher”, acesta mi-a zis sa nu vin cu dar de nunta ci sa aduc un cameraman bun.

Am intrat pe internet si am cautat video nunta Craiova iar site-ul Madvideo mi-a aparut printre primele optiuni.

Mai auzisem si inainte de Madvideo cum ca ar fi printre cei mai buni in domeniu iar cererea clientilor este raspandita in toata tara.

Pe site-ul lor am putut analiza un pic situatia si m-am documentat despre um pot sa cer informatii pentru disponibilitatea videografilor. Am introdus data si locatia stabilita pentru nunta si pagina lor web mi-a dat cateva optiuni. Puteam sa aleg intre videografii: Dan, Sorin, George, Madalin, Alex si lista continua.

Am decis ca voi aduce doi videografi, ca tot voiam sa il impresionez pe amicul meu oltean si sa ii arat cum merg lucrurile la Bucuresti.

Am solicit disponibilitatea lui Dan si a lui Sorin pentru eveniment iar acestia m-au contactat inapoi confirmand faptul ca pot fi prezenti. Apoi am stabilit ultimele detalii in legatura cu pretul.

De asemenea, am cazut la accord ca acestia vor veni impreuna cu masina mea la Craiova pentru a face marea surpriza.

Cand am ajuns la locatie, prietenul meu oltean a observat doi cameramani si a avut o reactie tipica lui:

-Pai ce facusi ma’ vere?

A provocat amuzamentul printre invitatii dar si in randul cameramanilor.

Nunta a fost un succes dar ceea ce a facut evenimentul si mai special a au fost Dan si Sorin de la echipa Madvideo care au oferit servicii profesioniste cum doar in fime vezi.

Recomand Madvideo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *