Garajul si acoperisul casei terminate cu bunavointa celor de la Depozit-online.ro

-Prelatele provizorii vor fi ingaurite in curand de stropii mari si repezi de ploaie, spuse nelinistita sotia! Mai avem de facut si garajul ca nu putem lasa masina afara toata iarna. Sincer, nu stiu cum o vom scoate la capat!
-Cum am reusit intotdeaua, ii raspund sigur pe mine! Cer oferta pret fier beton, apoi aduc discutia despre mersul lucrarilor. Sunt sigur ca vor sta de vorba cu mine asa cum se sta cu un prieten bun si vechi. Apoi voi aduce vorba despre tabla cutata pret si ma voi plange ca am ajuns la fundul sacului si suntem nevoiti sa facem un acoperis provizoriu din internita, care se sparge repede si nu sunt deloc multumit.

-Ei, si ce crezi ca vei obtine cu asta?
-Ce am obtinut si pana acum! Invitatia de a lua produsele in rate, transportul gratuit la domiciliu cu masinile lor, calculul estimativ al necesarului de materiale, fara sa scot un ban din buzunar.
Cum au adus in discutie magazinul online ce are in stoc peste 20 000 de produse si 40 000 de clineti multumiti in cei 9 ani de activitate intensa, chipurile lor s-au inveselit. Au colaborat cu ei de la fundatia casei, pana la pivnita, baie sau mansarda. In mod cert ca le va oferi tabla cutata prevopsita rosu la care visau din adolescenta. Au trecut in revista discutiile linistitoare cu ei, toate reducerile si voucherele, tot sprijinul acordat, cand credeau ca totul s-a terminat, iar mutatul in casa cea noua se va prelungi la nesfarsit.

Apoi si-au amintit sirul camioanelor care le-a adus marfa gratis, iar din aceste economii ei au avut bani sa plateasca mesterii.
-Cu siguranta ca le voi vorbi si copiilor nostri de ajutorul pe care ni l-au oferit cei de la Depozit-Online.ro!
Cum voi auzi ca doreste cineva sa-si faca o casa noua, cum le voi spune experienta noastra fericita!
Acum, vila lor cu doua etaje si mansarda se inalta mandra in cartier, iar locatarii ei, care intre timp au populat-o cu trei copii, sunt cei mai fericiti si recunoscatori oameni din Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *