Halele metalice- durabilitate, flexibilitate și adaptabilitate

O hală metalică este utilizată în mod obișnuit pentru ateliere, fabrici, depozite industriale și de distribuție și pentru vânzare cu amănuntul. Dimensiunile unei hale metalice variază de la ateliere mici de doar câteva sute de metri pătrați până la depozitele de distribuție masive care acoperă peste o sută de mii de metri pătrați.

Oţelul domină sistemele de încadrare utilizate în acest sector cu o cotă de piaţă de aproximativ 90%. În timp ce majoritatea clădirilor cu un singur nivel sunt proiecte de construcție relativ simple, în ultimii ani, nivelurile de specializare crescute de către contractori și alți membri ai lanțului de aprovizionare au dus la îmbunatăţiri uriașe în ceea ce privește calitatea, costul și performanța livrărilor clădirilor din oțel cu un singur nivel.

Oţelul este rezistent la rugină şi la scurt timp după descoperirea sa, s-a constatat că are multe proprietăți mai valoroase, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de utilizări diverse.

-În casă:

 • Tacâmuri, vase
 • Chiuvete
 • Tigăi
 • Cuptoare și grătare

-Echipamente şi mobilier pentru grădină

-În oraş:

 • Adăposturi pentru autobuze
 • Cabine telefonice
 • Mobilier stradal
 • Ascensoare și scări rulante
 • Metroul și infrastructura stației

-În industrie:

 • Echipamente pentru fabricarea produselor alimentare și a produselor farmaceutice
 • Instalații de tratare a apei potabile și reziduale
 • Componente pentru motoare auto
 • Hale metalice

Toți clienții care comandă o hală metalică o pot folosi fie pentru uz propriu, fie pentru închiriere sau investiţii.

Deși o hală metalică este o formă de construcţie mai puţin complicată, există mai multe criterii care pot afecta valoarea pe care clădirea o aduce atât clienților, cât și utilizatorilor.

Viteza de construcție

Randamentul redus al investițiilor este deosebit de important pentru companiile de retail și logistică și, prin urmare, viteza de construcție este vitală. Acest lucru poate afecta designul în multe feluri care probabil nu sunt imediat evidente. O hală metalică se construieşte extrem de rapid, elementele structurale din oțel sunt pre-fabricate în afara amplasamentului de către un antreprenor. Astfel, o hală metalică poate fi făcută rapid, permițând accesul facil pentru a vă începe munca.

Flexibilitate și adaptabilitate

O hală metalică poate fi ușor modificată, întărită și extinsă. Facilitatea de extindere a unei hale metalice la o etapă ulterioară poate fi integrată în detaliile de proiectare și construcțiile originale.

Întreţinere

O hală metalică este construită din materiale de calitate bună, având astfel o speranță de viață mai lungă pentru a reduce costurile de întreținere.

Design eficient din punct de vedere al resurselor

Oțelul permite construcția unor spații mari cu costuri relativ mici de construcție. Soluția tipică de construcție a unui înveliș exterior izolat, susținut pe elemente secundare din oțel, este o soluție foarte bine dezvoltată, optimizată pe parcursul mai multor ani, ceea ce duce la o soluție eficientă din punct de vedere structural și rentabilă.

Durabilitate

Costurile energetice și reducerea emisiilor de carbon operaționale devin din ce în ce mai importante, iar durabilitatea este acum esențială în cadrul procesului de planificare. În viitor, este probabil ca autorizația de construcție să fie mai ușor de obținut prin soluții durabile, ecologice. Mulți clienți, optează pentru o hală metalică tocmai pentru că este durabilă.

Oțelul poate fi reciclat de nenumărate ori fără pierderi de calitate sau rezistență. Componentele din oțel pentru construcții sunt fabricate în condiții controlate în fabrică, cu deșeuri minime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *