Iesi din rutina zilnica cu un concert

Stiu cat de grea si cat de plictisitoare a inceput sa devina munca la cat de frumoasa s-a facut vremea afara. Rutina zilnica nu mai este la fel ca inainte, simti ca a nevoie de o pauza, ceva sa iti incarce bateriile si sa te puna din nou pe picioare. Din fericire pentru tine am o solutie, un concert Sean Paul in Bucuresti pe data de 23 Mai. Fie ca esti fan inrait al artistului sau nu, cu singuranta va fi o detasare scurta de stresul zilnic.

Concertul va avea loc la Arenele Romane si va incepe la ora 19:00. Pe langa artistul jamaican, pe scena vor mai urca si cei de la Fly Project, Simona Nae si Faydee in deschidere iar after party-ul de va continua cu Partydul Kiss Fm. Este o experienta pe care nu trebuie sa o ratezi, chiar daca este chiar in mijlocul saptamanii si nu esti din capitala. O zi libera nu strica niciodata, mai ales daca o petreci cu folos. Sau mai bine zis o noapte, de la apusul pana la rasaritul soarelui. Un adevarat maraton muzical al celor mai cunoscute melodii ale artistului.

Cu mic cu mare, sunteti asteptati cu totii la Arenele Romane pentru a realiza o atmosfera electrizanta. Eu cu siguranta voi fi acolo. Iar daca inca nu v-ati luat bilete, o puteti face de pe iaBilet.ro, la un pret bun. Atentie insa, poate ati vrea sa va grabiti. Ar fi si pacat sa ratati o astfel de ocazie speciala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *