Inchiriem un Opel Insignia sa inlaturam depresia post concediu

S-a dus boieria!!! Gata cu statul la plaja pe nisipul alb, cu inotatul in marea de azur cu baut suc natural cu paiul din nuca de cocos scobita sau cu ghirlandele de orhidee care ne asteptau peste tot. Unde este hotelul de 5 stele cu portar amabil si imbracat la patru ace, cu clanta de la usi poleita cu aur, cu piscina si restaurant luxos?

Parca si avionul simte tristetea noastra de aceea ne zguduie, ne ameteste si ne zmuceste tot drumul catre casa. Inca patru zile de concediu si ne vom trezi iar in blocul cenusiu. Va suna destaptatorul cand ne e lumea mai draga, iar noi vom sari ca arsi din pat sa nu mai vedem mutra acra a sefului, daca intarziem 5 minute! Iar alergat intre doua metrouri, fuga la cumparaturi, uneori o cina ratata din prea multa oboseala si reprosuri scaldate in lacrimi fiindca nervii sunt intinsi la maximum.

Tocmai de aceea, ca sa facem trecerea mai usoara, am apelat la serviciile de Inchirieri auto VAG24 in Cluj www.VAG24.ro rezervand un Opel Insignia. Opel Insignia este considerata pe buna dreptate o masina de lux, pretul ei fiind de 31 000 de euro dispunand de 6 viteze si 170 de cai putere.

VAG 24.ro si-a dat toata silinta sa ne scoata din atmosfera de inmormantare la intoarcerea din concediul petrecut pe taram exotic punandu-ne la dispozitie un adevarat bolid contra sumei de 240 de euro, suma ce a reprezentat inchirierea pentru 4 zile.

Masina ce ne-a fost livrata la aeroport stralucea de curatenie si era foarte spatioasa. Si pentru persoanele din spate era loc suficient, stiut fiind ca toti se feresc sa stea pe bancheta din spate (in special pozitia din mijloc este contestata) de data acesta nu au fost discutii privind imbarcarea.

Aerul conditionat raspandea o racoare placuta, in masina mirosea a proaspat si rula ca un avion de lux.

Au fost zile fascinante petrecute la pensiunile din Maramures si vizitand manastirile din Moldova.  Era o senzatie placuta stiind ca avem la dispozitie o masina de lux si nu suntem nevoiti sa ne intoarcem in Bucurestiul sufocant intr-un tren sau autobus supraincalzit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *