Investeste cat mai mult in sanatate!

Mai usor este sa previi decat sa tratezi, mai bine este sa te asiguri, decat sa stai nepasator! Cand esti sanatos, nu realizezi cat de bogat esti fiindca ai de toate: putere de munca, concentrare, imaginatie.
Sa nu te doara nimic este o adevarata minune pe care o pretuiesc la adevarata valoare numai suferinzi.
Si un deget daca este lovit produce multa suferinta. Orice parte a corpului este la fel de importanta, chiar si cea pe care o consideram nesemnificativa, in momentul in care este afectata produce disfunctii grave. De pilda o masea netratata la timp poate genera o infectie puternica, iar acesta se raspandeste in intreg organismul.
Ar fi minunat ca omul sa-si faca rezerve de sanatate de la tinerete, din vremea in care plesneste de sanatos ce este (vorba sintagmei), dar nu este posibil acest lucru. Sanatatea nu se poate transfera sau imprumuta, dar se poate asigura prin programul Ovb Romania sanatate.
In ce consta acest program minunat:
-sumele ce se achita lunar sunt modice ca orice persoana interesata sa poata incheia o astfel de asigurare utila
-consilierii de asigurari explica pe intelesul tuturor necesitatea acestui demers si facilitatile care decurg din el, in caz de imbolnaviri. Popularizarea masiva a asigurarilor de sanatate se estimeaza sa determine cresterea lor in Romania.
-exista oferte de asigurari de sanatate pentru intreaga familie ca nimeni sa nu fie exclus sau discriminat. Mi se rupe inima cand vad parinti la talevizor prezentand cazul disperat al copiilor lor care necesita o operatie in strainatate sau vreun transplant, iar ei nu au bani. Uneori este prea tarziu sa astepte sa se stranga suma necesara, in timp ce asigurarea medicala a tuturor membrilor familiei reprezinta calea viabila catre salvare.
Omul sanatos trebuie ca in acest moment sa incheie un contract de asigurare medicala pentru a se pune la adapost si sa-si portejeze astfel si familia.
Sigur conteaza alegerea partenerului potrivit care sa fie onest si destul de puternic, iar in caz de boala sau de accident sa poata onora suma asigurata. Nu putem face asigurari de sanatate, de viata sau de locuinta la voia intamplarii, cu societatii care dispar de pe piata la cateva luni sau saptamani de la infiintare! Ovb prezinta garantii, de aceea sa ne grabim sa-i facem partenerii nostri.
Cat de puternici sunt cei de la Ovb?
Sunt asa de importanti si de potenti financiar, incat isi desfasoara acticitatea in 14 tari europene, au peste 5100 de consilieri bine pregatiti, parteneri puternici si multa vechime in spate.
Este nemaipomenit de important sa investiti in sanatatea voastra si a celor apropiati preventiv, sa stiti ca la nevoie veti beneficia de cele mai bune servicii medicale! Cheltuim mult mai mult pe vicii sau pe satisfacerea unor mofturi.
Fumatorii s-ar putea gandi sa redirectioneze banii din care isi cumpara tigari catre sanatate, mai ales ca, daca au de vreme indelungata acest viciu, probabil le-a afectat organismul. Exemplele pot continua, dar sper ca in curand orice roman sa aloce o suma rezonabila asigurarii suplimentare de sanatate, acest demers fiind una dintre probele civilizarii si emanciparii unui popor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *