Cum aleg corect o masina de tocat carne ?

Exista mai multe modele de masina de tocat pe piata si deoarece toate sunt oarecum similare, poate fi destul de dificil sa va decideti pe care sa o alegeti.

Exista multe beneficii asociate cu tocarea carnii, inclusiv faptul ca puteti stabili grosimea de taiere, precum si controlul asupra aditivilor pe care i-ati putea adauga. Pentru o persoana care trebuie sa respecte o dieta stricta, tocarea carnii cu o masina de tocat personala reprezinta o modalitatea sigura de a controla tipul de carne pe care il consuma.

In general masinile de tocat pot fi manuale sau electrice. Cele manuale au fost inlocuite treptat de cele electrice care sunt mai usor de utilizat, mai rapide, comode, versatile si mai simplu de curatat.

TOP 5 magazine cu reduceri la masini de tocat:

eMAG.ro | flanco.ro | altex.ro | evomag.ro | elefant.ro

Am spus ca o masina de tocat carne este un aparat electrocasnic versatil deoarece unele variante pot fi utilizate nu doar pentru tocare carnii, ci si pentru a toca fructe, legume, pentru stoarcere, feliere, macinare etc. Iata deci, cu un singur aparat puteti realiza foarte multe activitati in bucatarie.

Caracteristicile unei masini de tocat carne

Este indicat sa cunoasteti aceste caracteristici pentru a putea face usor comparatii intre mai multe modele cu scopul de a alege varianta care vi se potriveste cel mai bine. Iata care sunt cele mai importante caracteristici pe care este recomandat sa le aveti in vedere:

NOI reduceri la masinile de tocat carne

1. Ce putere are motorul unei masini de tocat carne?
Puterea este unul din cei mai importanti factori de care ar trebui sa tineti cont. Se noteaza in W si cu cat este mai mare cu atat masina de tocat carne va toca mai bine si intr-un timp mai scurt. Contrar unor pareri, daca o masina de tocat are o putere mai mare nu inseamna ca are si un consum de energie marit, dar inseamna ca va fi mai eficienta, pentru ca va termina de tocat mai repede. Pe de alta parte daca o masina de tocat carne are o putere mica, atunci ea va avea nevoie de o perioada mai lunga de a procesa comanda, motiv pentru care implicit va avea un consum energetic mai mare. Indicat ar fi sa va uitati dupa o masina de tocat care are puterea motorului de minim 1000W.

2. Care este capacitatea de tocare?
Capacitatea se masoara in kilograme/ minut si arata de fapt ce cantitate de carne va toca masina pe parcursul unui minut.

3. Masina de tocat este prevazuta cu functia reverse?
Reverse inseamna de fapt ca masina va functiona si in sens invers, iar carnea va fi scoasa prin partea superioara in momentul in care masina se blocheaza dintr-un anumit motiv.

Alti factori de care puteti tine cont:
– pretul de achizitie
– designul (o masina de tocat neagra se curata mai usor pentru ca se murdareste mai greu)
– din ce materiale sunt realizate componentele (sita si cutitele in special – de preferat sa fie inox)
– cate trepte de viteza sunt disponibile
– daca exista accesorii suplimentare in pachet
– numarul de site incluse sau la ce dimensiune se va realiza tocarea (cat de maruntita va fi carnea).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *