Metal Glass SRL – peste 15 ani experienta in tamplarie PVC

SC Metal Glass SRL este distribuitor tamplarie PVC la preturi competitive. In ceea ce priveste tipul de material pentru noile ferestre si usi, in prezent exista o tendinta tot mai mare de folosire a PVC-ului datorita avantajelor sale semnificative. Usile si ferestrele produse de Metal Glass SRL sunt fabricate folosind profile de cea mai buna calitate, cu proprietati deosebite si eficienta energetica.

Usile si ferestrele din PVC etanseaza perfect, reducand astfel consumul de energie pentru incalzire pe timp de iarna si respectiv pentru racirea spatiului din interior pe timp de vara. Tamplaria PVC are de asemenea avantajul unei izolatii fonice excelente. Profilele pe care le veti gasi in oferta noastra sunt albe, dar si imitatie de lemn in mai multe nuante. Usile si ferestrele din PVC asigura cele mai bune proprietati termice, va permit sa economisiti energie si sunt durabile in timp.

Servicii tamplarie PVC

Metal Glass SRL ofera servicii de reparatii si intretinere pentru lucrarile de tamplarie PVC, servicii de inlocuire a ferestrelor termoizolante, verificare si ajustare a feroneriei pentru eficienta sporita. Ferestrele si usile din tamplarie PVC sunt usor de intretinut, iar durata lor de viata depinde in mare parte de modul in care sunt folosite si intretinute. Este recomandat sa efecuati anual operatiuni de verificare si intretinere (curatare de praf, gresare, reglare feronerie, verificarea suruburilor de fixare a manerului etc).

Tamplarie PVC – ferestre si usi

Oferta noastra cuprinde mai multe variante de ferestre si usi din PCV. Astfel puteti opta pentru fereastra tip Ambient daca preferati o solutie solida, ferestre mai inalte, care seamana cu lemnul sau care impresioneaza prin suprafata exterioara colorata. Aceste ferestre ofera o etanseitate excelenta impotriva vantului, ploii si prafului, au armatura din otel zincat de 1.5 mm, cate doua garnituri de etansare si un pret optim raportat la calitatea lor. Daca vreti sa obtineti maxim de beneficii, nu veti regreta optand pentru ferestrele Ambient.

Vizitati-ne si descoperiti acum alte optiuni pentru ferestre si usi din PVC: ferestre confort si performance, usi standard, confort si performance. Indiferent de varianta pe care o preferati veti gasi in noi partenerul de care aveti nevoie pentru finalizarea cu succes a lucrarilor de constructie si amenajare.

La SC Metal Glass SRL noi credem cu tarie ca secretul succesului sta in detalii, motiv pentru care acordam maxima atentie detaliilor, pentru fiecare client in parte. Oferim doar profile de tamplarie PVC de cea mai buna calitate, iar acest lucru se datoreaza personalului nostru care are o experienta vasta in domeniu si o pregatire de specialitate. Lucram pentru mai multi clienti din tara si din strainatate, cautam sa ne extindem permanent, insa ramanem de fiecare data punctuali in predarea comenzilor de tamplarie PVC. Acordam suport clientilor nostri si ii indrumam astfel incat sa descopere ce solutii li se potrivesc cel mai bine. Pentru noi fiecare cerere de oferta este importanta indiferent de valoarea sa. Ne propunem astfel ca pe langa furnizarea solutiilor de tamplarie PVC sa oferim tuturor clientilor nostri servicii impecabile: suport si consultanta, livrari rapide, oferte personalizate si preturi avantajoase. In cei peste 15 ani de experienta am invatat ca cel mai important este sa ne servim clientii cu respect si calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *