Mobila pe roti – solutie practica pentru orice locuinta

Nu cred ca exista cineva care nu isi doreste o locuinta cat mai practica, dar in acelasi timp si moderna. In ceea ce priveste solutiile, piata ne intampina cu o varietate, iar asta nu ne usureaza neaparat munca. Deciziile pe care trebuie sa le luam atunci cand vine vorba despre confortul din casa ne extenueaza atunci cand nu stim spre ce anume sa ne indreptam.

Mobila pe roti – eficienta pentru un confort sporit si o locuinta moderna

Tot mai multi romani opteaza pentru aceasta varianta atunci cand trebuie sa achizitioneze noi seturi de mobila. E destul de evident de ce iau aceasta decizie, avand in vedere ca avantajele pe care le prezinta solutia sunt chiar rentabile si convenabile. In mod deosebit acest aspect reprezinta un plus pentru gospodine pentru ca lucrurile in jur pot fi mutate mai usor.

O alternativa de acest tip te ajuta sa isi cresti confortul din casa, sporind functionalitate pieselor respective si ajutandu-te si sa le manevrezi facil. Poate intr-o zi nu mai esti multumit de modul in care le-ai organizat si vrei sa produci o schimbare in acest sens. Daca dispui de mobila pe roti, iti va fi mult mai simplu sa produci schimbarile dorite, mai ales ca riscul de a zgaria parchetul este complet eliminat. Desigur, conteaza si calitatea rotilor montate pe mobila.

Este un lucru valabil pentru orice aplicatie ce necesita roti pentru o deplasare eficienta, indiferent ca este vorba despre roti transpaleti, carucioare, dispozitive medicale etc. In orice caz, rolele si rotile atasate acestora, precum si obiectelor de mobilier rezulta in articole cu functionalitate multipla.

Te intereseaza sa montezi o masa in living? Atunci afla ca cea mai comuna este cea pe roti, dar nu este singurul obiect din locuinta ce poate sa capate mobilitate. Si masa din bucatarie, scaunul de birou, taburetele sau alte piese necesare pentru a depozita lucruri pot dobandi aceasta caracteristica.

Cele mai avantajate de aceste solutii sunt camerele de dimensiuni mici, spatiile de lucru sau bucatariile deschise. Vorbim despre niste elemente care se dovedesc extrem de utile, reprezentand un ajutor neasteptat atunci cand soseste ziua de curatenie. Este un mod mai facial de a combina si amenaja si camera de lucru atunci cand dispui de mobila pe roti.

Dupa cum am mai mentionat, este important sa acorzi o atentie deosebita si tipului de roti intrebuintat. Spre exemplu, pentru covoare cele mai potrivite sunt cele din plastic moale sau din cauciuc. In situatia in care doresti sa optezi pentru mobila pe roti in spatii in care podeaua este din gresie, lemn de esenta tare sau pardoseli din beton, recomandat este sa alegi mobila cu roti realizate din plastic dur.

Vrei sa faci o schimbare si la birou? In acest caz, un mobilier cu roti de metal este potrivit, mai ales daca podeaua este din material dur. Acesta poate fi intrebuintat si in aer liber. Sa stii ca un set de roti mai mari vor face mobila mult mai utila atunci cand sunt prezente mochete si covoare.

Ai grija insa atunci cand pleci la cumparaturi pentru ca unele piese de mobilier suporta atasarea rotilor sau chiar le includ, pe cand altele nu favorizeaza acest lucru. Dupa preferinta poti sa alegi un set de roti care se blocheaza (lucru necesar in cazul rotilor de bucatarie). Daca vrei sa ai mai multa stabilitate poti sa alegi roti destinate acestui scop.

Unii considera mobila pe roti un obiect de decor, care ofera locuintei un plus de personalitate si eleganta, insa cei mai multi stiu ca de fapt rolul functional al acesteia este cel care conteaza cu adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *