Mobila pentru camera printesei

Ne-am mutat intr-un apartament cu trei camere, deoarece acum nu mai eram doi, ci trei. Desi Rebeca se nascuse acum trei ani si dormise in camera noastra, am decis ca este timpul sa aiba propria ei camera. Era deja destul de mare si trebuia sa o obisnuim cu independenta de mica pentru a fi, mai tarziu, un adult curajos si descurcaret.

Ne-am mutat cu absolut tot ce aveam. Singura problema era ca pentru Rebeca nu aveam mobila. Am mers sa cautam ceva dragut pentru ea insa toate modelele din comert erau la fel. In plus, pe la cine mai fusesem in vizita, vazusem acelasi tip de mobila. Multi ne-au sfatuit sa ii cumparam mobila de adult pentru ca oricum o sa creasca. Insa mai era mult pana atunci. Noi nu ne doream decat sa o vedem pe micuta noastra fericita. In plus, voiam ca ea sa isi creeze acolo propriul univers magic. De aceea nu imi doream o mobila clasica, in culori “triste”, asa cum le numeam eu, si, din punctul meu de vedere, nepotrivite pentru un copil.

Rebeca, ca orice fetita, iubeste rozul. Astfel, mobila trebuia sa fie roz. Am cautat pe internet, deoarece, dupa aventura cu magazinele, mi-am dat seama ca singura solutie este sa ii fac mobila la comanda. Am gasit site-ul mobilicasa.ro unde am descoprit faptul ca pot sa comand ceea ce imi doresc, dupa dorintele mele. I-am contactat si mi-au pus la dispozitie un consultant care a venit si a vazut camera Rebecai. Am inceput sa lucram impreuna la design-ul pe care ni-l imaginasem noi. Si cand spun impreuna, asta inseamna ca si Rebeca a participat. Are o personalitate puternica asa ca si-a exprimat clar dorintele despre mobila. Am fost asigurata ca mobila va fi exact cum ne dorim.

Nu a trecut mult timp si ne-a sosit comanda. Mobilierul pentru camera ei este extraordinar, exact ca pentru o printesa. Este atat de frumos incat imi vine chiar si mie sa stau acolo. Mobilicasa.ro au facut o treaba minunata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *