Old Black Festival prevesteste sosirea Verii

Iabilet.ro anunta disponibilitatea achizitionarii de bilete pentru Festivalul de muzica Old Black editia I, de pe 25 Mai 2018.

Acest Festival desi inca tanar are promisiuni foarte mari, deoarece pe scena vor pasii cele mai bune trupe din Romania la momentul actual iar unele dintre ele precum, Iris, Vita-de-vie si Trooper au scris istorie in scena metal si rock alternativ din Romania.

De asemena, formatiile Subcarparti, Iedera, Trupa Zero si multe altele li se vor alatura timp de 7 ore in aer liber la Arenele Romane din Bucuresti.

Acest festival a fost anticipat de multi deoarece, formatiile mentionate mai sus reusesc sa comunice cu tinerii din ziua de azi in special Vita-de-vie si Subcarpati, maestri supremi al rock-ului alternativ din scena romaneasca.

Festivalul va incepe Vineri la 18:00 cu formatiile care vor debuta in deschidere cu Gramofone, Kunnstra si White Ash.

Este genul de eveniment pe care nu vrei sa il pierzi, deoarece ocazia unica de ai reveea pe veteranii rock-ului romanesc Iris, este cu adevart o ocazie speciala. Tinand cont ca Iris a deschis poarta spre multe posibilitati in rock-ul romanesc, intr-o perioada cand puteai fii inchis, acestia merita aplauzele publicului pentru talentul si curajul de care au dat dovada in toti anii acestia.

Preturile pe site-ul iabilet. Incep de la 65 de lei daca cumparatorii el achizitioneaza pana in data de 25 Mai 2018 iar biletul achizitionat la intrarea festivalului Old Blacks va costa 99 de lei.

Un pret exceptional avand in vedere calitatea formatiilor care vor partecipa timp de 7 ore in aer liber.

Recomandat tuturor persoanelor care iubesc muzica si traiesc la maxim in timpul concertelor. Acest Festival este conceput special pentru a lasa grijile si preconceptiile acasa. pentru a fii alaturi de toti prietenii tai din scenea rock si hip-hop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *