Protectia telefonului tau!

Exista mai multe lucruri pe care le puteti face pentru a va proteja mai bine telefonul. Principalul lucru ar fi sa optati pentru o husa de telefon care sa va ofere protectia si siguranta de care aveti nevoie. Si ma refer la o husa fabricata dintr-un material solid, o husa care va ramane ferma si stabila pe telefon si care nu se va misca, punand in pericol buna functionare a telefonului si riscul de cadeti accidentale. Daca vreti sa stiti unde gasiti huse telefoane la cel mai avantajos pret intrati acum pe www.coverstore.ro si cautati printre zeci de variante in functie de modelul smartphone-ului pe care il detineti (Apple, HTC, Samsung etc).

Dar in afara de o husa buna exista si alte lucruri pe care le puteti face pentru a va asigura o buna protectie a telefonului.

1. Ganditi-va bine unde va asezati telefonul. Inainte sa lasati telefonul din mana, opriti-va pentru o clipa si analizati conditiile din jur. Incercati sa anticipati eventualele probleme care pot pune in pericol siguranta telefonului. De exemplu, inainte de a-l pune in apropierea unei ferestre, asigurati-va ca aceasta este inchisa daca vremea de afara este ploioasa. Telefonul dumneavoastra poate sa ajunga sa fie imbibat in apa de ploaie fara sa va dati seama prea repede de acest lucru. Apoi, evitati sa puneti telefonul pe obiecte pe care va asezati in mod obisnuit. De exemplu, daca puneti telefonul pe scaun exista riscul ca cineva sa se aseze pe el. Acest lucru poate provoca probleme structurale in cazul in care telefonul nu este protejat de o husa (https://www.coverstore.ro/husa-de-protectie-smart-dot-view-pentru-samsung-galaxy-a3-neagra-scpsa3t03.html) corespunzatoare.

2. Atentie la modul in care transportati telefonul. Cele mai eficiente metode nu sunt mainile si buzunarele. Ganditi-va sa folositi niste cleme pentru curea sau o husa cu suport pentru curea https://www.coverstore.ro/husa-cu-suport-curea-pentru-samsung-galaxy-s7-g930-tpus7t01.html.

Husele si dispozitivele de atasare la curea va permit sa purtati telefonul in siguranta. Nu puneti telefonul in buzunarul in care aveti chei, monezi sau alte obiecte. Asigurati-va ca buzunarul este liber pentru ca obiectele pot zgaria ecranului telefonului. Cand puneti telefonul in buzunar, e important sa asezati ecranul sau partea frontala este indreptata catre picior si nu in exterior.

Acest lucru e util pentru ca piciorul va oferi o amortizare suplimentara. Daca nu veti proteja asa veti risca sa va deteriorati telefonul. De exemplu, daca trebuie sa va aplecati peste o masa, ecranul se poate sparge sau se poate zgaria.

Pentru huse telefoane, accesorii si gadgeturi pentru dispozitivele mobile aveti la indemana un site specializat: www.coverstore.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *