Rafturi Storeexpert.ro, garantia succesului

In prezent, rafturi storeexpert.ro sunt omniprezente in orice tip de afacere fiindca sunt realizate din cel mai bun metal. Materia prima folosita de catre cei de la magazinul Storeexpert.ro este de cea mai buna calitate. Metalul nu rugineste si are capacitatea de a sustine o greutate cat mai mare, nu se indoaie si nu isi schimba forma sau proprietatile in timp. In plus, fixarea spatiilor de depozitare este securizata si nu exista riscul prabusirii in cazul unui seism sau la o atingere mai brutala.
Ar fi cu adevarat o tragedie ca la cea mai mica vibratie raftul sa se dezechilibreze, iar sticlele pline cu bauturi scumpe sa cada de pe ele.
De peste 8 ani ei produc cele mai bune rafturi din tara, de aceea sunt partenerii unor branduri renumite. Rafturile pe care le vedeti in malluri, supermarketuri si hale au marca Storeexpert.ro. In magazinele de piese auto, anvelopele, dar si piesele minuscule sunt puse in spatii de depozitare comandate aici, specializate dupa produse.
Specializarea rafturilor metalice a devenit un proces continuu si complex, astfel ca ele reflecta obiectivele cumparatorului, dar si posibilitatile financiare ale acestuia.
Cand ele sunt incadrate perfect in spatiu, iar printre acestea se poate trece lejer cu caruciorul de cumparaturi , inseamna ca magazinul de rafturi s-a ocupat si de proiectarea lor. Dexteritatea de a organiza eficient un spatiu i-a transformat in experti, astfel ca prin modul de asezare a rafturilor, chiar si un magazin mic pare incapator, bine aprovizionat si practicabil.
In halele de productie, cu ajutorul rafturilor paleti care ajung si pana la 10 metri inaltime, se realizeaza debarasarea pe orizontala ca muncitorii sa se poate deplasa lejer la punctul de lucru. Motostivuitoarele pot prelua manipularea fiindca accesul la spatiile de depozitare si implicit la produse este facil.


Referitor la specializarea dupa posibilitatile financiare ale clientului trebuie sa se stie ca exista trei mari posibilitati:
1) Comandarea unor rafturi metalice noi, insotite de un complex de servicii, cum ar fi: proiectarea, transportul, montarea, reparatiile ulterioare si intretinerea permanenta pentru intreprinzatorii cu bani multi.
2) Oferte de rafturi second hand, functionale si elegante, cu durata multumitoare de viata, pentru cei care au mai putine resurse
3) Rafturi de inchiriat sau rafturi in leasing pentru oamenii de afaceri aflati la inceput, care dispun de un bughet mic. Ei sunt pasuiti sa plateasca in transe, in momentul in care pot face acest lucru.
Este interesant de stiut ca Storeexpert vine in intampinarea nevoilor oamenilor de afaceri si cu constructii si structuri metalice de calitate si utilaje performante manipulabile usor printre rafturi. Faptul ca dispun de capacitatea de reinventare, ca personalizeaza spatiile de depozitare la cererea beneficiarilor i-a facut sa fie cei mai buni de pe piata de profil din Romania si sa aiba si colaboratori externi, asa se explica faptul ca limbile oficiale ale site-ului sunt romana si engleza.
Portofoliul este bogat si cuprinde clienti de notorietate, dintre care am selectat cu dificultate (fiindca toti sunt valorosi) urmatoarele nume: Orange, Fox, Peugeot, Kia Motors, Alcatel. Referintele sunt favorabile, aprecierile vizand:
-onestitatea
-disponibilitatea
-comunicarea de nota 10
-calitatea produselor si a serviciilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *