Sfaturi alegere ceasuri

Indiferent ca este vorba despre un ceas pentru o persoana care lucreaza la birou sau trebuie sa potriveasca ceasul unei tinute de ocazie, sau pentru o persoana care lucreaza intr-un mediu creativ, exista ceasuri care se vor potrivi cu siguranta oricui.

Cum se alege ceasul

Categoria ceasuri dama este una dintre cele mai cercetate de pe piata. Este destul de complicat pentru o femeie sa determine exact ce ceas vrea si pentru ce il va folosi, si cum piata este foarte ofertanta in acest sens lucrurile tind sa se complice si mai mult. Este posibil ca unei femei sa ii placa mai multe tipuri de ceasuri in acelasi timp insa pretul ceasurilor de calitate impun nevoia de a alege un sigur ceas sau maxim doua.

Luand in considerare tipul de outfit la care va fi purtat ceasul, va fi mult mai simplu sa se aleaga modelul. Unele ceasuri vor arata bine doar pe anumite persoane, deci si fizicul este important in momentul alegerii. De asemenea este foarte important ca ceasul sa se potriveasca cromatic daca este posibil cu mai multe tinute presupunand ca va fi purtat in mai multe locuri.

Din nefericire ceasurile inca mai sunt folosite ca indicatori ai clasei sociale. Acest lucru nu ar trebui incurajat si fiecare persoana ar trebui sa se gandeasca la ceas ca o parte a tinutei. Daca o persoana doreste sa aiba cate un ceas pentru fiecare tinuta atunci se pot cumpara mai multe ceasuri in acelasi timp.

Cand vine vorba despre ceasuri barbati lucrurile se simplifica de la sine. Acestia au in general cateva aceasuri preferate care se potrivesc la orice si cand merg la cumparaturi stiu si aleg imediat ceasul care ii intereseaza.

Pentru persoanele care nu stiu ce vor dar totusi vor un ceas exista si solutia universala sau aproape universala si anume un ceas casual smart. Sunt numeroase modele si chiar daca nu se potrivesc la tinutele de ocazie sunt bune pentru toate tinutele de zi si casual. Pentru persoanele care au o tinuta pretentioasa tot timpul sunt recomandate ceasuri potrivite. Un ceas ar trebui ales in functie tipul de tinuta dominanta din dulap.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *