Soarecii fug cand aud de DDD

Nici nu am terminat bine de renovat ca, in podul casei s-au instalat mai multi soricei care se pregatesc sa intre in iarna. In mod normal, nu am nimic cu animalele, insa soarecii reprezinta un pericol foarte mare in casele oamenilor. Acestia sunt purtatori de bacterii periculoase pentru vietile omenesti si pot distruge aproape toate lucrurile precum haine si incaltaminte, ca sa nu mai zic de cablurile pe care adora sa le roada.

Vazand ca nu am nicio sansa de a elimina soarecii, folosind metoda clasica de a pune otrava sub forma de grau rosu, am incercat sa ii prind cu clupsa. Singurul lucru pe care l-am prins in clupsa a fost degetul meu, deoarece nu am stiut cum functioneaza.

Dupa ce am dat rateuri in a prinde soarecii de cateva ori, am decis ca este momentul de a apela la o firma specializata in deratizare.

Am gasit pe internet pagina celor de la Compania DDD, o firma de deratizare renumita pentru eficienta serviicilor oferite in domeniul deratizarii, dezinfectiei si a dezinsectiei.

Site-ul Companiei DDD ofera toate informatiile necesare de care au nevoie clientii, chiar si un tabel cu preturi servicii deratizare pentru a calcula de acasa.

Am sunat la numarul de telefon afisat online, si am stabilit cu operatorul ca voi primi o echipa de profesionisti in 4 zile pentru a efectua o operatiune de deratizare chimica.

Am fost informat ce presupune acest tip de deratizare si mi-am pregatit lucrurile pe care le voi scoate afara cand echipa DDD va incepe procesul de deratizare.

A sosit si ziua in care echipa de profesionisti a sosit in fata casei. Dupa ce i-am invitat inauntru, acetia si-au montat echipamentele si s-au apucat de treaba. Intre timp, eu am asteptat afara, deoarece doar pesoanele autorizate, ce detin costum de protectie si masca, au voie in interiorul locuintei cand se face deratizarea.

Dupa ce au terminat, mi-au lasat o carte de vizita pentru orice eventualitate.

Nu pot sa le multumesc indeajuns celor de la Compania DDD, deoarece m-au scapat de o poavara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *