Storcator profesional de rodii si citrice la pret accesibil

Storcatoarele industriale de rodii si citrice reprezinta o optiune foarte buna, daca doriti sa obtineti o cantitate mare de suc. Pe site-ul echipamentediscount.ro gasiti storcator profesional de rodii si citrice, care functioneaza sub presiune manuala. Fiind un aparat manual este ideal pentru situatii in care aveti nevoie de o cantitate redusa de suc proaspat pentru a pregati diverse preparate sau pentru a va servi clientii cu suc proaspat. Economisiti bani optand pentru un storcator manual, in loc de unul automat care costa mai mult.

presa-storcator-citrice-rodiiAcest storcator de rodii si citrice este perfect pentru a obtine suc natural proaspat in orice moment, cu minim de efort. Desi este un aparat manual, este simplu de utilizat si nu necesita putere deosebita de presare. Este un storcator solid, realizat din materiale de cea mai buna calitate si care este special creat pentru zona comerciala, pentru a rezista cat mai bine in timp, tinand cont de rigorile unei bucatarii comerciale. Materialele din care este realizat acest storcator includ rasina epoxidica, parti metalice imbracate in nichel si piese de plastic ce respecta reglementarile FDA. Este un echipament profesional extrem de solid si rezistent la sesiuni intense de stoarcere.

Suc proaspat de citrice si rodii

Storcatoarele comerciale de rodii si citrice sunt mult mai fiabile decat cele produse pentru uz casnic. Sunt mai rapide si simpu de utilizat, pe un singur lucru, ceea ce insemna ca veti obtine mai mult suc intr-un timp mai scurt. Daca nu folositi foarte des un astfel de storcator, insa doriti sa includeti in oferta dumneavoastra bauturi si preparate pe baza de suc de rodii si citrice, merita sa investiti intr-un storcator comercial manual si sa cheltuiti mai putin decat intr-unul automat.

Storcatoarele manuale profesionale de rodii si citrice distribuite de echipamentediscount.ro au dimensiuni ergonomice de 185mm lungime, 275 mm latime si 53 cm inaltime si cantaresc doar 10 kg. Sunt usor de manevrat chiar si de persoane mai putin obisnuite cu astfel de echipamente si usor de mutat dintr-un loc in altul. Extractorul este construit astfel incat fructele sa fie presate cu putere pentru a se extrage o cantitate cat mai mare de suc din ele. Un lucru inovator adus de acest model de storcator profesional manual este capacitatea sa de a presa boabele de rodie cu o usurinta greu de imaginat. Este de asemenea ideal pentru obtinerea sucului din citricele mai mari, ca de exemplu pomelo sau grapefruit.

Storcatorul de rodii si citrice manual are garantie 24 de luni, un pret extrem de avantajos si poate fi comandat direct de pe echipamentediscount.ro – site-ul dumneavoastra specializat in distributia echipamentelor horeca si de industrie alimentara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *