Totul pentru protectia telefonului

Este un adevar ca toti ne gandim la telefoanele noastre si tinem la ele. Le protejam impotriva socurilor, le manevram usor si ne gandim la toate modalitatile care ar putea fi benefice in intretinerea smarthone-lui nostru. In tot ce ne inconjoara exista factori care contribuie la deteriorarea telefonului, cum ar fi praful, purtarea in buzunar cu diferite obiecte, care duc la deteriorarea ecranului, sau a carcasei. Gama de telefoane Samsung Galaxy S7 Edge, a devenit foarte folosita, desi sunt foarte scumpe, ele sunt foarte bune si au un design placut si sofisticat, nemaiintalnit la alte telefoane. De aceea trebuie sa facem tot posibilul sa le protejam, prin diferite bumper-uri sau carcase de diferite culori. Modele de carcase exista pe piata in numeroase aspecte si culori variate, pentru a multumi pe oricine, indiferent de gusturi si personalitate.

Pentru mine, dar in special pentru telefonul meu, cea mai buna alegere sunt cu siguranta huse Samsung Galaxy S7 Edge, de la Accesorio, care au si fata si spatele din silicon. Piesa care acopera displayul se suprapune peste cea care acopera spatele, astfel incat ofera telefonului nostru o protectie de 360 grade. Husa este confectionata din Tpu moale, foarte usor de pus, nu distruge in niciun fel functionalitatea touchscreen-ului, se muleaza perfect pe telefonul dumneavoastra pentru a-i conferi o protectie foarte buna, fara a va incomoda in utilizarea acestuia. Se potriveste perfect, prezinta decupaje speciala pentru camera, dar si pentru celelalte porturi si in plus, ofera un aspect placut telefonului.

O alta alegere pentru telefonul nostru este Husa full TPU 360 Samsung Galaxy S7 Edge . Acestea sunt alcatuite din TPU moale, insa rezistent la temperaturi scazute, fiind foarte usor de intretinut si de curatat. Spre deosebire de alte tipuri de huse, acestea raman intacte, chiar si dupa cativa ani de utilizare si este foarte accesibila la pret, fata de calitatea pe care o prezinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *