Unde gasim display de iPhone 6 ?

In acest articol veti gasi cateava detalii despre display iphone 6 si inlocuirea sa atunci ecranul original este prea zgariat sau avariat din cauza unor mici accidente (spart, crapat, fisurat). Aceste probleme si solutii despre care vom aminti nu sunt de fapt exclusiv valabile doar pentru display iphone 6 dar si pentru alte marci ca Nokia, Samsung, iPhone HTC etc.

Ce reprezinta de fapt displayul unui telefon smartphone?
Displayul sau ecranul unui telefon este o componenta electronica sau o piesa care permite utilizatorului sa vizualizeze toate programele si aplicatiile instalate pe un telefon. Displayurile nu sunt toate la fel. Fiecare producator gandeste un anumit tip de ecran pentru fiecare model pe care il lanseaza pe piata. In timp ce unele ecrane sunt mai rezistente (in general la toate telefoanele care se vand azi pe piata), exista si modele cu ecrane mai fragile. Ideea este ca displayurile pot avea dimensiuni variate, in afara de caracteristici tehnice. Afisarea este controlata de catre procesorul telefonului, care se afla pe placa logica din interiorul telefonului La unele telefoane mobile exista o interfata IC intre display si procesor.

Tipuri de defectiuni sau probleme pentru display iphone 6 sau alta marca

– telefonul nu afiseaza
– displayul nu functioneaza cum trebuie
– ecranul este complet alb si nu puteti vizualiza meniul si aplicatiile
– displayul este crapat, lovit sau fisurat
– doar jumatate sau o zona din display functioneaza
– cand deschideti telefonul mobil, apare logo-ul dar apoi afisajul dispare

Cum se pot rezolva problemele de display iphone 6 sau alta marca (Samsung, HTC etc).
Exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru a rezolva problema pe care o aveti cu ecranul telefonului. Iata cateva dintre cele mai bune si eficiente solutii:

– Verificati conectorului de display
– curatati displayul si conectorul de ecran
– schimbati displayul
– schimbati procesorul sau efectuati operatiuni de raballing, adica de refacere a unor lipituri compromise
– modificati afisajul IC

Majoritatea acestor operatiuni pot fi realizate cu succes la service telefoane mobile smartmobitel.ro. Astfel pentru inlocuire display iphone 6 sunati la 0720 929 292 sau 0762 929292. Va intrebati daca merita sa schimbati displayul telefonului? Cu siguranta. Pretul este accesibil, mul mai mic decat daca ar trebui sa investiti alti bani in cumpararea unui telefon mobil nou. Si inca un lucru important pe care dorim sa vi-l aducem in atentie este de a nu lasa timpul sa treaca atunci cand displayul telefonului este fisurat sau spart. In aceste situatii, exista oricand riscul ca telefonul sa se defecteze mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *