Vopsire ratata corectata cu pigment concentrat rosu

Este dramatic sa te trezesti cu un prazuliu in par sau cu un portocaliu fosforescent, cum este uniforma celor care lucreaza la drumuri si poduri sa fie vazuti sau pielea celor care mananca mult morcov.
Sa zicem ca un ruj care nu-ti vine bine se poate sterge rapid, o oja inlaturata de pe unghii, dar nu-ti vine sa te razi in cap, mai ales daca parul iti creste cu dificultate.

Asa patise curajoasa mea colega de birou, Diana. Obisnuia sa schimbe des culoarea parului, mai ales ca avea un fir sanatos asemanator celui de cal. Toate culorile ii veneau bine si ii reusisera, dar cand mi-a spus plangand in hohote la telefon:

-Spune-le, te rog ca sunt bolnava! Nu pot sa apar portocalie in cap. Vor rade toti de mine. Este nuanta aceea care-ti ingretoseaza privirea. Trebuie sa gasesc o solutie, aproape ca nu-mi venea sa o cred.
Dupa serviciu, am simtit nevoia sa trec in vizita sa-i vad portocaliul. Mi-a deschis zambitoare,iar parul parea o flacara vie, sanatoasa si frumoasa.
-Am inteles, i-am spus cu repros! Nu ai avut chef de munca azi.
-Nu-i adevarat! Iti fac o cafea si iti explic totul, mi-a spus in timp ce m-a introdus in sufragerie.
S-a intors cu doua cesti cu lichid aromat si o farfurie plina cu miniprajituri, apoi a luat telefonul si mi-a arata pozele martore.
-Stii tu cu ce am corectat nuanta acesta oribila? Cu pigmenti pentru par de la Esteto.ro. Pigmentul concentrat rosu m-a salvat.Costa 15 lei si l-am amestecat cu samponul.
-Nici eu nu as fi iesit cu nuanta asta pe cap, i-am spus parandu-mi rau ca o suspectasem de inselatorie.

Am vorbit mult despre diferite produse cosmetice, despre experientele ei in ale vopsitului, iar ea s-a jurat ca nu-si va mai cumpara produsele pentru par de oriunde si ca incepand din acesta zi, va recurge numai la vopsire profesionala a parului.

Am trecut in revista impreuna tipurile de pigmenti si am realizat ca Alfapart Milano vine in ajutorul tuturor femeilor din lume care rateaza culoarea parului, de la tonuri de blond auriu sau cenusiu, pana la roscat, violet si maro. Cu produsele care pot fi livrate si la urgenta acasa, ele nu ajung la saloane, nici nu sunt obligate sa se tunda zero.

La un pahar de vorba, am admirat toate produsele de pe Esteto.ro si ne-am bucurat ca traim in era in care femeile au acces la cosmeticele destinate pana nu demult doar profesionistilor.

Am facut si eu lista mea de dorinte: sampon pentru volum, ser pentru stralucirea parului, set pigment concentrat aramiu. Am studiat intens si vopselele permanente, dar si pe cele cu amoniac.

Nicaieri nu am vazut atatea branduri de prestigiu ca in magazinul Esteto. Nu stiam la ce firma sa ne oprim mai intai.

-Stii, consider ca aveam nevoie de acesta experienta nefasta sa nu imi mai bat joc de parul meu cu fel de fel de vopsele de par luate la voia intamplarii. Am platit scump, dar important este ca mi-am insusit lectia si mi-am salvat aspectul exterior la timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *