Vrei sa investesti intr-un nou sistem de incalzire? Alege o centrala pe lemne si carbuni

Incetisor si vara lui 2017 se apropie de final, insa nu toti sunt pregatiti pentru iarna ce se anunta. Fara ajutorul unui sistem de incalzire corespunzator, sansele de a beneficia de un grad optim de confort termic sunt aproape inexistente. Ai planuit sa faci o astfel de investitie, insa nu stii care optiune ti se potriveste cel mai bine? Iti recomand acele centrala pe lemne si carbuni Liepsnele, despre care vorbeste toata lumea.

De ce? Motivele sunt destul de evidente, insa o sa ti le prezint si tie. De altfel, poti sa tii cont si de parerile celor care deja se bucura de intrebuintarea acestui tip de sistem de incalzire.

Motive pentru care sa alegi unul dintre modelele de centrale pe lemne si carbuni Liepsnele

Exista nenumarati factori care sunt favorizati de utilizarea unei centrale pe lemne si carbuni Liepsnele. Iata o parte din acestia:

Autonomie crescuta – aceasta sursa de caldura se face remarcata prin faptul ca-ti ofera posibilitatea de a incalzi locuinta cu o singura sarja de incarcatura pentru un timp indelungat. Astfel, daca optezi pentru lemn sau derivate ale acestuia, vei beneficia de o ardere neintrerupa pentru un timp de pana la 30 de ore.

Daca te decizi pentru carbuni, atunci timpul creste considerabil. Incarci o data centrala si stai linistit pentru un timp de 3 – 5 zile, in care locuinta ta va fi mereu calda si primitoare. Centrala include un cazan ce favorizeaza mentinerea unei temperaturi ideale in incaperi pentru un timp indelungat. Arderea solida fractionata si distributia de aer localizata in partea superioara sunt caracteristicile exceptionale ce contribuie la realizarea unui sistem compatibil economic.

Economie – este bine cunoscut faptul ca atunci cand optezi pentru combustibilii solizi, te vei descurca si cu o cantitate mai redusa pentru un timp mai indelungat. In afara de faptul ca randamentul pe care il ofera eficient este satisfacator, costurile aferente achizitionarii acestuia sunt mult mai mici decat in cazul in care te-ai fi orientat dupa un sistem pe gaz, metan sau gpl.

Rezistenta termica sporita – nu trebuie sa te ingrijorezi in privinta rezistentei pe care o prezinta modelele de centrale pe lemne si carbuni Liepsnele pentru ca acestea functioneaza perfect chiar si atunci cand exista intreruperi de energie electrica. In aceste situatii, cazanul nu este afectat nici cand apa depaseste temperatura de 1000 C.

De multe ori centralele de comert sunt predispuse spargerii in situatii de acest gen. Spre deosebire de acestea insa, toate modelele de centrale Liepsnele sunt testate si omologate de catre TUV (Autoritatea Germana), inainte de a fi scoase pe piata. Astfel, in cazul unor socuri termice, cazanele fac fata cu succes. Poate ti se pare ca insist prea mult pe subiect, insa sigur nu vrei sa te convingi de importanta acestuia aspect pe cont propriu.

Iti prezint pe scurt alte cateva avantaje de care beneficiezi atunci cand intrebuintezi o astfel de centrala: constructie simplificata, functionare fara oprire pentru 30 ore sau 3 – 5 zile (in functie de combustibilul folosit), curatare simpla de cenusa (necesara o data la o luna), economie insemnata de combustibil, garantie 5 ani, functionare indelungata (chiar si 25 ani, fara probleme), etc.

Te-ai convins de avantajele pe care ti le poate oferi modelele de centrale pe lemne si carbuni Liepsnele? Daca da, atunci te invit pe pagina centrale-lemne-liepsnele.ro pentru a beneficia de un raport corect pret – calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *