Vrei sa iti pui extensii de par? Iata cum trebuie sa le ingrijesti

Utilizate de nevoie sau pur si simplu pentru ca infrumuseteaza modul in care arata o femeie, extensiile de par sunt din ce in ce mai utilizate si de catre femeile din tara noastra. Daca in strainatate acest tip de par este utilizat de mult timp, in tara noastra aceasta tendinta a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult in ultima perioada. Cu toate ca extensiile de par sunt din ce in ce mai utilizate, nu toate femeile care utilizeaza extensii clip on stiu sa le ingrijeasca. Si pentru ca ingrijirea corespunzatoare a extensiilor prelungeste durata acestora de utilizare, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stie o femeie ce poarta extensii de par astfel incat sa se bucure de ele o perioada cat mai lunga de timp.

Primul lucru pe care trebuie sa il stie o persoana ce utilizeaza extensii de par este faptul ca acestea trebuie pieptanate inainte de a fi spalate pentru a nu se incurca in timpul procesului de spalare. Daca tot suntem la acest capitol, trebuie stiut faptul ca utilizarea unui sampon antimatreata este strict interzisa in cazul in care ai extensii de par. De ce? Pentru ca samponul antimatreata deterioreaza extensiile de par.

Pentru a nu se intampla acest lucru nu este suficient sa nu utilizezi sampon antimatreata ci trebuie sa utilizezi un sampon sau o masca special creata pentru extensiile de par. De asemenea, extensiile de par nu trebuie frecate in timpul spalarii deoarece in felul acesta le deterioram. Tot legat de frecat parul, un alt sfat ce trebuie avut in vedere se refera la modul in care acesta trebuie uscat. Sub nici o forma nu trebuie utilizat uscatorul de par sau prosopul deoarece acestea deterioreaza extensiile de par. Si totusi cum trebuie uscate extensiile de par? Natural! In cazul in care acestea nu s-au uscat, sub nici o forma nu trebuie sa te culci cu ele ude deoarece se vor incurca foarte tare.

Pentru ca descurcarea lor inseamna deteriorarea extensiilor intr-o oarecare masura trebuie sa ai grija ca acest lucru sa nu se intample niciodata indiferent de ceea ce trebuie sa faci pentru a preveni acest lucru.
Dupa uscarea extensiilor de par se pot folosi atat drot-ul cat si placa pentru intins parul insa cu mare atentie si pentru perioade scurte de timp. De asemenea, avand in vedere ca extensiile clip on sunt confectionate din par natural, se pot folosi produse de ingrijire profesionala insa fara a face abuz de acestea.

In concluzie, pe langa faptul ca extensiile de par sunt foarte utile, oferind foarte multe avantaje reprezentantelor sexului frumos, acestea nici nu sunt foarte greu de intretinut sau scumpe motiv pentru care sunt din ce in ce mai cautate. www.lysee.ro este unul dintre locurile din care reprezentantele sexului frumos pot achizitiona atat extensii clip on cat si alte feluri de extensii, toate fiind de cea mai buna calitate si la cel mai bun pret, acestea fiind si motivele pentru care fac aceasta recomandare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *